24ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών Μαδρίτη Ισπανία

Αναχώρησε η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών για το 24o παγκόσμιο πρωτάθλημα 6-11/11/2018 στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές: Χρίστος Ιωαννίδης -67kg, Παναγιώτης Λοιζίδης -75kg, Συμεών Παρπούνας -84kg και Αυγουστίνα Στυλιανού +68kg. Οι αθλητές μας καλούνται να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να πετύχουν νίκες στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.

Την αποστολή συνοδεύει ο εθνικός προπονητής Στέφανος Μαρνέρος ο οποίος θα στηρίξει τους αθλητές κατά την μεγάλη τους προσπάθεια.

Σημειώνεται ότι ο διεθνής διαιτητής Μάριος Βατυλιώτης και διεθνής κριτής Κωνσταντίνος Χαραλάμπους ήδη βρίσκονται στην Μαδρίτη για συμμετοχή σε σεμινάρια και εξετάσεις διαιτησίας για αναβάθμιση και διατήρηση της άδειας τους.

Παράλληλα ο πρόεδρος Αντρέας Βασιλείου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εκλογικό συνέδριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ενώ θα λάβει μέρος στο κογκρέσο κατά το οποίο θα συζητηθούν πολλά θέματα όπως οι Ολυμπιακοί 2020, οι Ολυμπιακοί νέων, οι Ευρωπαικοί αγώνες καθώς και θέματα προβολής και προώθησης του καράτε.

Αξίζει να ότι θα λάβει μέρος και σε συνάντηση υπό την παγκόσμιο ομοσπονδία με τις 4 χώρες που διοργανώνουν για το 2019 από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων/εφήβων/νέων 12-17 ετών “Karate 1 – Youth League”