12ο Διεθνές Καμπ Καράτε στον Αγρό από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε

Στο γραφικό χωριό Αγρός της Κύπρου, το Σαββατοκύριακο 25-27 Αυγούστου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το 12ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Camp & Πρωτάθλημα Καράτε. Με τη συμμετοχή ομάδων από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και Κύπρο, το event υπόσχεται να αποτελέσει ένα μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του σπορ.

Ξεχωρίζει η παρουσία του γνωστού προπονητή της γερμανικής εθνικής ομάδας, Noah Bitch, ο οποίος θα δώσει την τεχνογνωσία του στους συμμετέχοντες. Εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Clafkos Clerides Sport Hall, ενώ ταυτόχρονα θα διεξαχθούν σειρές προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Το Σάββατο, ξεχωρίζει η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις εντυπώσεις τους για το event. Κορυφαία στιγμή του τριημέρου, την Κυριακή, θα είναι το Διεθνές Πρωτάθλημα Καράτε με τη συμμετοχή όλων των χωρών.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, ενώ οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στο Rodon Hotel. Ολόκληρο το event υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές στους λάτρεις του καράτε.

https://www.actioninsports.com/12o-diethnes-kamp-karate-ston-agro-apo-tin-kypriaki-omospondia-karate/