Η PJA PRESS διπλά στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έγιναν στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 5/2.

Ο λόγος για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε 2023 για τις ηλικίες κάτω των 16, κάτω των 18 και κάτω των 21 ετών το οποίο έλαβε χώρα στη Λάρνακα και το αθλητικό κέντρο «Κίτιον» με τη συμμετοχή περισσότερων από 1100 αθλητών από 48 χώρες.

Η PJA PRESS (που ανήκει στον όμιλο της PJA MEDIA SERVICES) αποτέλεσε μέρος της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, αναλαμβάνοντας το γραφείο Τύπου των αγώνων, συνεργαζόμενη άψογα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε και παραδίδοντας ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δουλειάς.

Με τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας καλύψαμε τα σεμινάρια προπονητών και διαιτητών, την δημοσιογραφική διάσκεψη και την τελετή έναρξης, όπως και τις τρεις αγωνιστικές μέρες εκδίδοντας δελτία Τύπου, φωτογραφίες και βίντεο όπως και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.

Ο Γενικός Διευθυντής της PJA MEDIA SERVICES κ. Πάρις Ανδρέου θέλει να ευχαριστήσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε και τον Πρόεδρο της Αντρέα Βασιλείου για την αγαστή συνεργασία όλη την προηγούμενη βδομάδα καθώς και ένα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» για την διαχρονική εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμά.

https://www.actioninsports.com/i-pja-press-dipla-stin-kypriaki-omospondia-karate/