Δυνατές Εμφανίσεις από Ζαρή και Καραγιαννίδου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά μένουν εκτός 8άδας

Στο πλαίσιο των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο το 2023, οι νεαρές Κύπριες αθλήτριες του Καράτε Κάτα στην Άμμο, Στεφανία Ζαρή και Νάγια Καραγιαννίδου, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Παρ’ όλο που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν κατάφεραν να προκριθούν στην οκτάδα, καταλαμβάνοντας η κάθε μία την 4η θέση στις προκριματικές σειρές.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες, με την παρουσία και την υποστήριξη του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, κ. Ανδρέα Βασιλείου, που είναι επίσης Γραμματέας της Μεσογειακής Ένωσης Ομοσπονδιών Καράτε και υπεύθυνος για τη διοργάνωση του αθλήματος στο Ηράκλειο, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να προβληθούν στο διεθνές προσκήνιο.

Η 18χρονη Στεφανία Ζαρή ανταγωνίστηκε δυναμικά στη δεύτερη σειρά των προκριματικών, όπου και η βαθμολογία της προγράμματός της ανήλθε σε 21,80. Αν και βρέθηκε σε σφοδρή ανταγωνιστικότητα με αθλήτριες από τη Συρία, την Αλγερία, την Ιταλία και τη Γαλλία, η Ζαρή έμεινε λίγο πίσω, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Από την άλλη πλευρά, η 16χρονη Νάγια Καραγιαννίδου, παρά τη νεαρή της ηλικία, έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικές δεξιότητες στο Καράτε και ότι θα είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες της Κύπρου για το μέλλον. Αγωνιζόμενη στην πρώτη σειρά των προκριματικών, κατέγραψε βαθμολογία 21,40, τερματίζοντας επίσης στην 4η θέση.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στην οκτάδα, οι εμφανίσεις των δύο νεαρών αθλητριών προσφέρουν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του Καράτε στην Κύπρο και δείχνουν ότι η νέα γενιά είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα των προηγούμενων πρωταθλητών.

https://www.actioninsports.com/dynates-emfaniseis-apo-zari-kai-karagiannidoy-stoys-paraktioys-mesogeiakoys-agones-alla-menoyn-ektos-8adas/