Ασύλληπτη επιτυχία της Κύπρου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε: Αργυρό μετάλλιο ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, «Χάλκινη» η Ειρήνη Κοντού

Έπεσε η αυλαία σε μια – κατά γενική ομολογία- πετυχημένη διοργάνωση, το 50ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε (U16-U18-U21) το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα και το αθλητικό κέντρο «Κίτιον».

Από το βράδυ της Κυριακής 71 χρυσά, 71 αργυρά και 142 χάλκινα μετάλλια βρήκαν τους νέους «κατόχους» τους για το 2023, με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε να παραδίδει τη σημαία των αγώνων στην αντίστοιχη Ομοσπονδία της Γεωργίας η οποία θα διοργανώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2024.

Η 3η και τελευταία μέρα των αγώνων ήταν και η πλέον εντυπωσιακή με σπουδαίες αναμετρήσεις από τα ανερχόμενα αστέρια του καράτε που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διακριθούν, αφού την Κυριακή 5/2 έγιναν όλοι οι τελικοί, όλων των κατηγοριών (ΚΑΤΑ και ΚUMITE) για τα χρυσά και χάλκινα μετάλλια.

https://www.actioninsports.com/asyllipti-epitychia-tis-kyproy-sto-paneyropaiko-protathlima-karate-argyro-metallio-o-stayros-charalampidis-chalkini-i-eirini-kontoy/