Παλικαρίσιο μετάλλιο για τον Ματθαίο Στυλιανού στο Karate1 Series A της Αθήνας- «Είχα στόχο το βάθρο, είναι η πιο σημαντική διάκρισή μου»

Με ωραίους αγώνες και ένα παλικαρίσιο μετάλλιο ολοκληρώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (13-15/1) ο καρατέκα και μέλος της Εθνικής Κύπρου Ματθαίος Στυλιανού.
Ο 25χρονος αθλητής συμμετέχοντας στον διεθνές αγώνα Κarate 1 Series A- Αthens σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του καταφέρνοντας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, μετά από σημαντικές νίκες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους στην κατηγορία Kumite 84+ kg.

Ο Στυλιανού σημείωσε συνολικά 6 νίκες στους 7 αγώνες που έδωσε. Αρχικά κέρδισε τον Σκωτσέζο αντίπαλό του με 4-0 και συνέχισε με ένα εντυπωσιακό 8-0 κόντρα στον Ισπανό καρατέκα. Ακολούθησε η νίκη του με 3-2 στον αγώνα με τον Ιρλανδό Christopher Crean πριν αντιμετωπίσει το ανερχόμενο αστέρι της Ιορδανίας Ibrahim Shamoun τον οποίο υπέταξε με 6-1.

https://www.actioninsports.com/palikarisio-metallio-gia-ton-matthaio-stylianoy-sto-karate1-series-a-tis-athinas-eicha-stocho-to-vathro-einai-i-pio-simantiki-diakrisi-moy/