Οι εγγραφές συμπληρώθηκαν με τη συμμετοχή 948 αθλητών αρχίζει το “Karate 1 SERIES A Larnaca 2024”

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε είναι ενθουσιασμένη και ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εγγραφών των αθλητών για την πολυαναμενόμενη διοργάνωση “Karate 1 SERIES A Larnaca 2024”. Μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη του γεγονότος, οι εγγραφές συμπληρώθηκαν με τη συμμετοχή 948 αθλητών, εκπαιδευτών, διαιτητών και συνοδών από 83 χώρες, σηματοδοτώντας ένα σημείο κορύφωσης για τη διεθνή κοινότητα του καράτε.

Η ομοσπονδία και οι διοργανωτές εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την υψηλή συμμετοχή και το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται από την παγκόσμια κοινότητα του καράτε. Η ενέργεια και η προσδοκία για την εκδήλωση είναι στο απόγειο, καθώς οι αθλητές προετοιμάζονται να ανταγωνιστούν σε έναν από τους πιο περιμένοντες αγώνες της χρονιάς.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους αθλητές, τους εκπαιδευτές, τους διαιτητές, και τους συνοδούς στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, όπου θα διεξαχθεί η επίσημη έναρξη του “Karate 1 SERIES A Larnaca 2024”. Η διοργάνωση υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες, να ενισχύσει τις διεθνείς σχέσεις μέσα από τον αθλητισμό και να γιορτάσει το πνεύμα του καράτε με την παρουσία εξεχόντων αθλητών και αξιωματούχων από όλο τον κόσμο.

https://www.actioninsports.com/oi-engrafes-syblirothikan-me-ti-symmetochi-948-athliton-archizei-to-karate-1-series-a-larnaca-2024/