Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε: Αναδεικνύοντας τον Αθλητισμό στο Metropolis Mall

Την περασμένη Παρασκευή, το Metropolis Mall στη Λάρνακα έγινε ο στόχος των φώτων για μια ιδιαίτερη δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε και οι αθλητές της εθνικής ομάδας βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο Διευθυντής του κέντρου, κ. Ντίνος Μαυρολευθερος, υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους με θερμή φιλοξενία, επιβεβαιώνοντας τη σπουδαιότητα του γεγονότος.

Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε: Αναδεικνύοντας τον Αθλητισμό στο Metropolis MallΟ Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, κ. Ανδρέας Βασιλείου, αναφέρθηκε στη σημασία του παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε που θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του προς τη διοργανωτική επιτροπή για την προσπάθειά της.

Ακόμα, ο κ. Ανδρέας Παπαλής, μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του αθλητισμού στην ανάδειξη της κουλτούρας της χώρας σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης, ο προπονητής, κ. Νικόλας Βατιλιώτης, ανέδειξε τις επιτυχίες των αθλητών στον χώρο του καράτε και τη σημασία των αθλητικών εκδηλώσεων για την προώθηση του αθλήματος στην Κύπρο.