Καράτε 1-Series A Larnaka 2023- Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε Φέρνει το Μεγαλύτερο Αθλητικό Γεγονός του 2023 στην Λάρνακα

Ένα Συναρπαστικό Τριήμερο Αθλητισμού και Καράτε!
Σε λίγες μόνο ημέρες, θα φωτίσει τον αθλητικό ουρανό της Κύπρου με ένα από τα πιο επιβλητικά αθλητικά γεγονότα του 2023. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το διεθνές αθλητικό γεγονός Karate 1 SERIES A στην όμορφη Λάρνακα, δίνοντας μια νέα διάσταση στο καράτε στο νησί.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 1 Οκτωβρίου του 2023, το Αθλητικό Κέντρο “ΚΙΤΙΟΝ” στη Λάρνακα θα φιλοξενήσει αυτό το εξαιρετικό γεγονός, που θα συγκεντρώσει 76 χώρες και 946 αθλητές από όλο τον κόσμο. Αυτή η πολυπολιτισμική σύνοδος καράτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συναθλητικούς χώρους του πλανήτη, και η Κύπρος είναι υπερήφανη που ανοίγει τις πόρτες της για να φιλοξενήσει αυτό το απίστευτο γεγονός.

Με 27 εκπροσώπους, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 14 διαφορετικές κατηγορίες, η Κύπρος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους καρατέκα αθλητές από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτή η μαζική συγκέντρωση αθλητισμού είναι ένα ακόμη επίτευγμα για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε, η οποία συνεχώς προωθεί και αναπτύσσει το αθλητικό αυτό πνεύμα στο νησί.

https://www.actioninsports.com/karate-1-series-a-larnaka-2023-i-kypriaki-omospondia-karate-fernei-to-megalytero-athlitiko-gegonos-toy-2023-stin-larnaka/