Η Κυπριακή Αποστολή Είναι Έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε στη Βουδαπέστη

Σε ένα από τα πιο αναμενόμενα αθλητικά γεγονότα του έτους, οι κορυφαίοι αθλητές καράτε από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στη Βουδαπέστη. Και ανάμεσά τους, η Κυπριακή αποστολή είναι έτοιμη να να δώσει το καλύτερο της εαυτό, προσφέροντας στη χώρα μας την ευκαιρία για διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση του καράτε.

Με περισσότερους από 1,000 αθλητές από πάνω από 100 χώρες, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε φέτος θα διεξαχθεί με ρεκόρ συμμετοχής. Αλλά τα βλέμματα πολλών Κυπρίων θα είναι στραμμένα στους δικούς μας αθλητές: Μάρκο Τσαγγαρά, Παναγιώτη Λοιζίδη, Λοίζο Βασιλείου, Δημήτρη Δημητριάδη, Ειρήνη Κοντού, Αθήνα Κοκκινίδου, Άνθια Στυλιανού και Θεοδοσία Γιαμούκη.

Οι ελπίδες μας ζωντανεύουν με τη σκέψη ότι η αποστολή μας θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου στην εντυπωσιακή Papp László Budapest Sports Arena. Καθώς η διοργάνωση πλησιάζει, οι Κύπριοι αθλητές μας έχουν όλη τη στήριξη της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, Antonio Espinós, δήλωσε ότι η διοργάνωση είναι το κορυφαίο γεγονός στο ημερολόγιο του καράτε. Αυτό αναμφίβολα αυξάνει την προσμονή και την ευθύνη των αθλητών μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην κυπριακή αποστολή. Πίσω από κάθε χτύπημα, κάθε κίνηση και κάθε αντιπαλότητα, υπάρχει μια χώρα που τους υποστηρίζει, περιμένοντας με αγωνία τις επιδόσεις τους.

https://www.actioninsports.com/i-kypriaki-apostoli-einai-etoimi-gia-to-pagkosmio-protathlima-karate-sti-voudapesti/